GALÉRIA

Egy esztétikus, lakásunkhoz és többi bútorainkhoz stílusban is illeszkedő galéria választásával kihasználhatjuk az eddig hiába fűtött belmagasságokat, tereket választhatunk el egymástól, illetve tereket nyerhetünk.
Kialakíthatunk egy kellemes hangulatú olvasósarkot, vagy akár egy gardróbszobát, megnövelhetjük gyermekeink játszóhelyét, ha ágyukat egy fekvőgalériára tesszük, vagy kényelmesen berendezhetjük hálószobánkat akár úgy, hogy a franciaágy körbejárható legyen, vagy csak egyszerűen eltűntethetjük otthonunk különböző pontjain tárolt „még jól jöhet” holmikat.
Alapterületet növel, tehát egy ingatlanértékesítés során mindenképpen értéknövelő hatású.
Fűtési költségeinket is csökkentheti, hiszen egy magasabban lévő galérián mindig melegebb a levegő, így például egy fekvőgaléria esetén az éjszakai fűtést minimálisra lehet csökkenteni.

Galéria

A galériakészítés menete:
Ingyenes felmérés
Ingyenes tervezés
Ingyenes árajánlat
Készítés
Felületkezelés: pácolás, lakkozás vagy festés
Helyszíni beépítés

 

 A helyszíni felmérés során megbeszéljük a galéria szerkezetét (önhordó vagy falra szerelt), alapanyagát, színét, hogy külső vagy belső lépcső kerüljön beépítésre, a korlátok fajtáját, az alsó borítást, felső burkolatokat, igény szerint a beépített világítást.
Tanácsainkkal, ötleteinkkel igyekszünk segíteni a döntését, hogy minden igényt és adottságot figyelembe véve, otthonával harmonizáló tereket alkothassunk.

ALAPANYAG
Galériakészítéshez leggyakrabban lucfenyőt, vagy a borovi fenyőt alkalmazunk. Ez utóbbi fenyőfajta erősebb, terhelés alatt kevésbé zajos, bár valamivel költségesebb, mint például a lucfenyő.
Felületkezelés - Szín
Mint minden tömörfa, így a galériákhoz használt alapanyag is felületkezelést igényel. Ez lehet a natúrfa szerelmeseinek csak lakkozás, vagy egy kívánt szín elérése érdekében pácolás és lakkozás, illetve a kiválasztott színre történő festés.

GALÉRIA LÉPCSŐ
Alapvetően két típusról beszélhetünk: az egyik a belső lépcső, ami a galéria területéből vesz el, a másik a külső lépcső, ami a galéria széléről ereszkedik alá. Ezeken belül választható: fordulós lépcső, csigalépcső, matrózlépcső, padlásfeljáró, létra stb.

 

Főoldal Ajánlat Lapteteje