BEÉPÍTETT- VAGY GARDRÓBSZEKRÉNY

Egy beépített szekrény korszerű, praktikus és mindenekelőtt helytakarékos megoldást kínál minden helyhiányban szenvedőnek. Egy megfelelő belső elosztással készített szekrénybe szinte minden belefér.
Egy esztétikus beépített szekrénnyel éppúgy nyerhetünk teret szélességben, mint magasságban, hiszen építhetjük faltól-falig, vagy a padlótól a mennyezetig.

Ajtó
Keskeny vagy szűk helyek esetén a tolóajtós megoldásokat javasoljuk. Ez lehet függesztett, vagy alsó görgős kivitelű. Nagyobb terek, illetve sarokelemek esetén állunk rendelkezésre nyíló vagy csukló ajtókkal is.
Az ajtó (front) anyaga lehet laminált bútorlap, tömörfa, tükör vagy üveg, de az osztások segítségével ezek kombinációja is megvalósítható.
A felsoroltak közül itt is a nagy színskálájú laminált bútorlap a leggyorsabb és a legolcsóbb. Élettartamának növelése érdekében a frontnál az élzárást 2 mm vastag műanyag élzáróval (ABS) ajánljuk. Megrendelés esetén lapszabászatunktól függően 1-2 hét a beépítési határidő.
A tömörfa front, valamivel költségesebb, ám mindenképpen elegáns megjelenésű. Választása esetén felületkezelés szükséges, ami lehet lakkozás, pácolás vagy festés.

Bútorbelső
A gardróbszekrény belső kialakítására végtelen sok variáció létezik. Igény szerint tartalmazhat polcokat, akasztós részeket, fiókokat, tároló rekeszeket, elhelyezhetünk benne kihúzható fogast, drótkosarat és természetesen belső világítást.
Anyaga jellemzően laminált bútorlap 0,4, vagy 2 mm vastag műanyag élzáróval.

Főoldal Ajánlat Lapteteje